Scorion School en LEGO Planboarding; just another day at the office

De vrijdagmiddag op het kantoor stond deze week vol met leer- en plansessies. Sales en Development zijn de hele middag bezig geweest met het opbouwen van eerder verzonnen LEGO planborden en de nieuwe stagiaires en medewerkers kregen een introductie in Scorion en Groeidocument. 

Simone en Nick zijn vandaag druk geweest met het inrichten van planborden die we eerder hebben gemaakt met behulp van LEGO. Hierdoor kunnen we snel laten zien en aanpassen welke projecten er op de planning staan, wat er gedaan is en welke projecten er nu worden behandeld. Nooit gedacht dat LEGO voor zo’n doel gebruikt kan worden!

Daarnaast kregen nieuwe medewerkers Marcella en Patrick en stagiaires Eleina en Kris een introductie in Scorion en Groeidocument door Renate. Tijdens de sessie werd Scorion en Groeidocument uitgekleed waarbij de vele functies werden laten zien. Zo kan de Marketing ook beter inschatten hoe de marketing kansen voor deze tools het beste gebruikt kunnen worden. Ook biedt het de stagiaires een kijkje in de tools waarvoor ze gaan afstuderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *