Scorion School en LEGO Planboarding; just another day at the office

Scorion School en LEGO Planboarding; just another day at the office

De vrijdagmiddag op het kantoor stond deze week vol met leer- en plansessies. Sales en Development zijn de hele middag bezig geweest met het opbouwen van eerder verzonnen LEGO planborden en de nieuwe stagiaires en medewerkers kregen een introductie in Scorion en Groeidocument. 

Simone en Nick zijn vandaag druk geweest met het inrichten van planborden die we eerder hebben gemaakt met behulp van LEGO. Hierdoor kunnen we snel laten zien en aanpassen welke projecten er op de planning staan, wat er gedaan is en welke projecten er nu worden behandeld. Nooit gedacht dat LEGO voor zo’n doel gebruikt kan worden!

Daarnaast kregen nieuwe medewerkers Marcella en Patrick en stagiaires Eleina en Kris een introductie in Scorion en Groeidocument door Renate. Tijdens de sessie werd Scorion en Groeidocument uitgekleed waarbij de vele functies werden laten zien. Zo kan de Marketing ook beter inschatten hoe de marketing kansen voor deze tools het beste gebruikt kunnen worden. Ook biedt het de stagiaires een kijkje in de tools waarvoor ze gaan afstuderen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #2699d6;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 150px;}
Belangrijke mededeling voor EasionX gebruikers

EasionX betreft nog een beta-versie. Deze versie wordt nog volop doorontwikkeld. Hier en daar kunnen er echter nog een paar bugs zitten. Veel van de bugs die afgelopen tijd gemeld zijn, zijn opgelost. De nieuwe versie is 1.0.0-beta.35. Zie je die nog niet bij het login scherm rechtsonder? Probeer dan de toetsencombinatie Ctrl + F5 om de nieuwe versie in te laden.

Mocht je in Easion onverhoopt toch niet verder komen, probeer dan ook hier met de toetsencombinatie Ctrl + F5 het probleem te verhelpen. Verhelpt dit het probleem niet, ga dan naar Help in Easion waar je allerlei hulpmiddelen kunt vinden om je probleem op te lossen.

Offerte aanvraag