Klantonderzoek

Weet jij hoe tevreden jouw klanten zijn?
Klanten zijn de ambassadeurs van jouw organisatie. Daarom is het belangrijk om te weten hoe zij denken over jouw producten en diensten. Dit kom je te weten door het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek.

Medewerkersonderzoek

Hoe denken jouw medewerkers over de organisatie?

Het is belangrijk om te weten hoe medewerkers over je organisatie denken. Zo houd je het moraal hoog en blijven medewerkers tevreden over de gang van zaken binnen je bedrijf, wat leidt tot hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim.

Enquetes

Vragenlijsten & Onderzoeken
Vragenlijsten, onderzoeken, enquêtes maak en verstuur je met Easion naar je respondenten. De vragenlijst kun je daarnaast opmaken in je eigen huisstijl.

Lees verder

Verkiezingen

MR of OR verkiezing organiseren?

Organiseer je een medezeggenschapsraad-, ondernemersraad- of ander soort verkiezing? Met Easion wordt het een stuk gemakkelijker.

Lees verder

Panel

Meerdere onderzoeken door de tijd heen

Met Easion stuur je panelleden meerdere onderzoeken binnen een bepaalde periode. Je peilt de mening van je paneldeelnemer en ziet hoe je panelleden scoren op actuele onderwerpen.

Lees verder

Jammer dat je je wilt afmelden voor mail van Easion! Vul hieronder je e-mail adres in en je zult niet meer in toekomstige mailings worden meegenomen.

*