Easion op het VSO-congres: gemakkelijke en veilige onderszoekstool voor gemeenten

Easion op het VSO-congres: gemakkelijke en veilige onderszoekstool voor gemeenten

Twee weken geleden stonden we met Easion bij het VSO-congres. We hebben enorm genoten van de sessies en de mooie accommodatie.

Maar dat was nog niet alles. We lieten voor het eerst onze volledig nieuwe Easion Survey tool zien en de reacties waren zeer enthousiast. Ook het idee, dat deze veilige en zeer gemakkelijke survey tool voor een paar euro voor iedere medewerker binnen een gemeente gebruikt kan worden, werd enthousiast ontvangen. De kans op datalekken en dat er allerlei onveilige tools worden gebruikt, wordt zo veel kleiner!

Men kon ook deelnemen aan onze AVG Awareness Quiz en daarbij de AVG-proof Easion Survey Anti-diefstal Rugzak winnen. Kijken of je gewonnen hebt? Bekijk dan de vlog!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #2699d6;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 150px;}
Belangrijke mededeling voor EasionX gebruikers

EasionX betreft nog een bèta-versie. Deze versie wordt nog volop doorontwikkeld. Hier en daar kunnen er echter nog een paar bugs zitten. Veel van de bugs die afgelopen tijd gemeld zijn, zijn opgelost. De nieuwe versie is 1.0.0-beta.46. Zie je die nog niet bij het login scherm rechtsonder? Probeer dan de toetsencombinatie Ctrl + F5 om de nieuwe versie in te laden.

Mocht je in Easion onverhoopt toch niet verder komen, probeer dan ook hier met de toetsencombinatie Ctrl + F5 het probleem te verhelpen. Verhelpt dit het probleem niet, ga dan naar Help in Easion waar je allerlei hulpmiddelen kunt vinden om je probleem op te lossen.

Offerte aanvraag