Image module

Easion. Survey made easy!

Met Easion verzamelen onderwijsinstellingen data en krijgen inzicht in wat er speelt binnen en buiten de school. Scholen, medewerkers en docenten maken zelf snel en veilig evaluaties, onderzoeken en peilingen. 

Vraag een gratis demo aan!
Ga direct aan de slag!
Image module

Intuïtief & kennisgedreven werken

Stapsgewijs je vragenlijst maken, versturen, analyseren en rapporteren. Het maken van een digitale vragenlijst wordt een makkie. 

Door lessen te evalueren wordt informatie uitgewisseld tussen klassen en leraren en lerarenteams onderling. Hierdoor krijg je meer inzicht in wat er leeft en kan je gezamenlijk werken aan het verbeteren van het onderwijs. 

Maak snel en eenvoudig een vragenlijst!

Meer betrokkenheid en tijdbesparend

Ouder- en leerling betrokkenheid versterken met behulp van tevredenheidsonderzoeken. Met de feedback vanuit verschillende invalshoeken heeft de school een compleet beeld over hoe de kwaliteit van onderwijs ervaren wordt.

Aan de slag met veilige vragenlijsten
Image module
Image module

Veilig en in eigen beheer

Juist scholen dragen een grote verantwoording voor de data van hun medewerkers en leerlingen. Met Easion is de data altijd veilig door de ISO:27001- en NEN:7510-certificering. En AVG-proof zodat de privacy gewaarborgd is.

Data is en blijft altijd van de instelling, ook bij vertrek van medewerkers en het sluiten van een account. Dat betekent dat de verkregen data altijd beschikbaar voor de instelling blijft.

Aan de slag

Minder administratie, overzichtelijk en realtime inzicht & heldere analyse

Bij het afsluiten van een licentie wordt een standaard verwerkersovereenkomst meteen meegeleverd. Scholen en schoolbesturen hebben de documentatie direct op orde.

Alle informatie op één plek en altijd beschikbaar op ieder device te openen, met de nodige inzichten voor schoolbesturen en docenten. Docenten kunnen bijvoorbeeld tijdens de les meteen de lesevaluatie op het whiteboard presenteren en met de leerlingen bespreken.

Maak zelf rapportages met verschillende soorten grafieken en tabellen. Schoolbesturen, kwaliteitsmedewerkers en docenten hebben op ieder gewenst moment inzicht en input voor verbeteringen en ontwikkelingen in het onderwijs.

Altijd en overal inzicht in je data?
Image module

Zien hoe Easion werkt? Bekijk dan hier onze Quickstart guide.

Image

Heb je vragen?

We helpen je graag!

Neem contact met ons op