Image module

Easion. Survey made easy!

Wil je snel en gemakkelijk inzicht krijgen in bepaalde processen en antwoorden op al je vragen? En zoek je een tool die wél veilig is?

Ontdek Easion en maak zelf in een handomdraai professionele vragenlijsten en analyseer de data op je eigen dashboard.

Vraag een gratis demo aan!
Ga direct aan de slag!
Image module

Intuïtief & tijdbesparend

Het werken in Easion is zo gemakkelijk dat je geen handleiding of training nodig hebt. Je maakt in enkele minuten een perfecte online vragenlijst, verstuurt deze en maakt dezelfde dag nog een rapport. 

Het gemakkelijk, veilig en intuïtief maken van een onderzoek, het uitnodigen van je respondenten of het uitzetten van een open link. En als laatst het rapporteren over de verzamelde data. Meer Easion kan het niet zijn.

Maak snel en eenvoudig een vragenlijst!

Veilig en in eigen beheer

Met de data op Nederlandse bodem en de ISO:27001- en NEN:7510-certificering is jouw data 100% veilig en AVG-proof! Hiermee voldoet Easion aan de hoogste norm op het gebied van informatiebeveiliging. Dat betekent dat jij altijd de eigenaar van jouw eigen data bent en blijft. 

Aan de slag met veilige vragenlijsten
Image module
Image module

Hoge respons, export van data en heldere analyse

Krijg hogere respons door gepersonaliseerde enquêtes en onderzoeken te versturen. Bekijk en filter de data in de datamanager en exporteer de onderzoeksresultaten naar SPSS of Excel.

Je kan ook in de rapportage module automatisch een rapportage genereren die je zelf nog kunt aanpassen met verschillende soorten grafieken en tabellen. Nieuwe data wordt automatisch verwerkt in de rapportage zodat je altijd realtime inzicht hebt.

Aan de slag

Cloud-based en realtime inzicht

Easion is een online toepassing, zodat je altijd en overal kunt inloggen, als je internet hebt natuurlijk. Ook heb je altijd toegang tot de laatste versie van Easion. Iedere maand wordt deze namelijk geüpdatet.

Daarnaast kun je als onderzoeker met Easion op ieder device inloggen, een vragenlijst maken en versturen, de data inzien en een rapport maken. Of het een desktop, laptop of tablet is maakt niet uit. Hierdoor wordt het doen van onderzoek nog gemakkelijker.

Je kunt bijvoorbeeld in de trein, tijdens een meeting of les een korte vragenlijst uitzetten. De respondenten vullen de vragenlijst in op hun smartphone, tablet of laptop. Omdat de data altijd beschikbaar is, kun je direct de uitslag presenteren.

Altijd en overal inzicht in je data?
Image module

Zien hoe Easion werkt? Bekijk dan hier onze Quickstart guide.

Image

Heb je vragen?

We helpen je graag!

Neem contact met ons op