Op de kaart zie je bij welke organisaties Easion gebruikt wordt. De verschillende kleuren markers staan voor verschillende branches:

  • Blauw Non-profit,
  • Groen Onderwijs,
  • Oranje Zakelijke dienstverlening.

Klik op het icoontje links naast ‘Easion klanten’ of op de marker om te zien om welke klant het gaat.

Klantcases

Banner image
SchoeBroek
Advocaten
Vanuit de Orde van Advocaten en/of de Raad voor Rechtsbijstand wordt aangedrongen op het gebruik van tevredenheidsonderzoeken. Daarom heeft SchoeBroek advocaten & mediators gekozen voor EasionLegal, één van de modules van Easion. Een andere reden is het gemak. In plaats van papieren vragenlijsten verstuurt zij met één druk op de knop de vragenlijst naar de cliënt. Ook voor de cliënt is het aantrekkelijker geworden om de vragenlijst in te vullen. Dit kan nu heel snel op een iPad of op een mobiel. Dit is meteen respons verhogend.
Tot slot wil SchoeBroek advocaten & mediators nog een stap verder gaan door écht iets te kunnen doen met de data. Voorheen verdwenen de papieren versies in een dossier. In Easion is het mogelijk om de data te visualiseren in een rapportage met mooie grafieken en tabellen. Wat gaat goed en wat kan beter is nu in één oogopslag glashelder.