Nieuwe website Easion live!

Nieuwe website Easion live!

Elk product van Parantion: Easion, Scorion & Groeidocument heeft een eigen onderscheidende en passende huisstijl gekregen. De eerste stap was het lanceren van de nieuwe logo’s. De volgende stap in dit proces zijn de websites. Alle vier de websites krijgen een nieuwe frisse look, waardoor je deze een stuk gemakkelijker kunt benaderen, zowel op desktop als op tablet en mobiel. Dit is helemaal in lijn met de visie van de nieuwe versie van Easion, waarbij je gemakkelijk op een tablet een vragenlijst maakt.

Vandaag is de officiële lancering van de vernieuwde website van Easion. Door de gemakkelijke navigatie weet je snel wat Easion is en doet en wat het voor jou betekent. In de webshop kan je nu alleen nog abonnementen aanschaffen. In de toekomst is het ook mogelijk om je account te upgraden met stylesheets, extra respondenten en nog veel meer! Houd daarom easion.nl extra in de gaten voor al het nieuws omtrent Easion!

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #2699d6;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 150px;}
Belangrijke mededeling voor EasionX gebruikers

EasionX betreft nog een beta-versie. Deze versie wordt nog volop doorontwikkeld. Hier en daar kunnen er echter nog een paar bugs zitten. Veel van de bugs die afgelopen tijd gemeld zijn, zijn opgelost. De nieuwe versie is 1.0.0-beta.35. Zie je die nog niet bij het login scherm rechtsonder? Probeer dan de toetsencombinatie Ctrl + F5 om de nieuwe versie in te laden.

Mocht je in Easion onverhoopt toch niet verder komen, probeer dan ook hier met de toetsencombinatie Ctrl + F5 het probleem te verhelpen. Verhelpt dit het probleem niet, ga dan naar Help in Easion waar je allerlei hulpmiddelen kunt vinden om je probleem op te lossen.

Offerte aanvraag