Ook in 2018 is uw data goed beveiligd bij Parantion

Ook in 2018 is uw data goed beveiligd bij Parantion

Opnieuw heeft Certificeringsbureau Dekra ons de certificaten voor ISO:27001 en NEN:7510 verleend. 

De internationale certificering werd toegekend door Certificeringsbureau Dekra en bevestigt dat Parantion wederom aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging voldoet.

De eerste ISO-certificeringsronde werd door Dekra vooral gekeken naar de algehele procedures, systemen en verwerking van data en documenten. De tweede keer werd vooral op leveranciers, risico’s en de differentiatie in de toegang tot vertrouwelijke gegevens ingezoomd. Deze keer werd voornamelijk naar HRM en het Sales-proces gekeken. Ook hebben we afgelopen maanden alle maatregelen genomen die nodig zijn om aan de AVG/GDPR te kunnen voldoen.

Databeveiliging hoog in het vaandel

Of we nu stil gaan zitten als het gaat om beveiliging? Zeker niet. Parantion heeft beveiliging van data juist opgenomen als een van de strategische doelen. Vandaar dat we ook nu komen met een gratis tool voor onderzoekers en studenten die wél vertrouwelijk met uw verzamelde data en de respondenten omgaat.

‘Gratis’ tools

Wat de meeste mensen zich niet realiseren is dat veilig opslaan van gegevens slechts 1 aspect is, maar dat uw privacy eigenlijk nog veel belangrijker is. De zogenaamd gratis tools die nu door de meeste mensen worden gebruikt, kosten geen geld. Maar u betaalt de tool door akkoord te gaan met het gebruik van verzamelde data of het doorverkopen van de emailadressen van uw respondenten. U komt daar pas achter nadat u de 80 pagina’s voorwaarden hebt doorgespit. Parantion heeft in haar missie staan uw data veilig op te slaan en tevens uw privacy echt serieus te nemen.

Meer informatie over onze databeveiliging? Kijk dan verder op onze website, www.parantion.com 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #2699d6;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 150px;}
Belangrijke mededeling voor EasionX gebruikers

EasionX betreft nog een beta-versie. Deze versie wordt nog volop doorontwikkeld. Hier en daar kunnen er echter nog een paar bugs zitten. Veel van de bugs die afgelopen tijd gemeld zijn, zijn opgelost. De nieuwe versie is 1.0.0-beta.35. Zie je die nog niet bij het login scherm rechtsonder? Probeer dan de toetsencombinatie Ctrl + F5 om de nieuwe versie in te laden.

Mocht je in Easion onverhoopt toch niet verder komen, probeer dan ook hier met de toetsencombinatie Ctrl + F5 het probleem te verhelpen. Verhelpt dit het probleem niet, ga dan naar Help in Easion waar je allerlei hulpmiddelen kunt vinden om je probleem op te lossen.

Offerte aanvraag