Parantion

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Parantion is de bedenker en ontwikkelaar van het Scorion platform voor talentonwikkeling, het onderzoeksplatform Easion Survey en het digitale Groeidocument. Deze online platforms geven je inzicht in de dingen die om je heen en binnen jezelf afspelen. Ieder mens ontwikkelt zich. Altijd. Maar hoeveel? En in welke richting?

De passie voor de ontwikkeling van mensen, innovatie en technologie en de behoefte om kennis als basis te gebruiken voor het maken van keuzes zijn nog steeds terug te vinden in het DNA.

Parantion is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de sectoren onderwijs, de medische sector, overheden en voor bedrijven waar het gaat om het ontwikkelen van talent en het doen van online onderzoek en wordt gezien als een van de meest innovatieve ed-tech bedrijven in ons land.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][dfd_single_image image_size=”medium” image=”22683″ tutorials=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dfd_spacer screen_wide_spacer_size=”10″ screen_normal_resolution=”1024″ screen_tablet_resolution=”800″ screen_mobile_resolution=”480″][dfd_call_to_action block_title=”Ik wil meer weten over Parantion!” block_subtitle=”Ga naar de website” button_text=”Ga naar parantion.com” button_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.parantion.com||target:%20_blank|” horizontal_padding=”35″ vertical_padding=”35″ main_border_radius=”6″ main_style=”style-1″ title_font_options=”tag:div” subtitle_font_options=”tag:div”][/vc_column][/vc_row]