Partners

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Iedere klant waar Parantion mee werkt is voor ons in feite een samenwerkingspartner. Met name voor onze onderzoeks- of onderwijstoepassingen is het namelijk altijd van groot belang dat de applicaties of apps die gebruikt worden om de processen te ondersteunen goed op elkaar aansluiten.

Vandaar dat de oplossingen die we ontwikkelen altijd in nauwe samenwerking met klanten tot stand komen. Zo is een stationstoetsen module samen met Erasmus MC ontwikkeld, ons enquête panel samen met zorgverzekeraar CZ bedacht en gebouwd, het kwaliteitspaspoort met ISALA, groeidocument met de PO-raad en een aantal samenwerkingverbanden, waaronder Unita en een Peer evaluation module samen met de TU-Delft.

Daarnaast werken we ook nauw samen met een aantal partners die een product hebben ontwikkeld met behulp van onze tools of een product van Parantion en dit vanuit hun eigen organisatie aanbieden aan de markt.[/vc_column_text][dfd_spacer screen_wide_spacer_size=”30″ screen_normal_resolution=”1024″ screen_tablet_resolution=”800″ screen_mobile_resolution=”480″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][dfd_single_image image=”22640″][dfd_spacer screen_wide_spacer_size=”30″ screen_normal_resolution=”1024″ screen_tablet_resolution=”800″ screen_mobile_resolution=”480″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dfd_info_banner img_width=”800″ title=”IJsselgroep” subtitle=”Educatieve dienstverlening” banner_content=”IJsselgroep is een van de toonaangevende onderwijsadviesbureaus in Nederland. IJsselgroep werkt onder anderen met de Thinking for Learning (T4L) methodiek, die gebaseerd is op het gedachtengoed van Robert Marzano. Om de leerspieren te ontwikkelen werkt de IJsselgroep met een van oorsprong Britse methodiek: Learning Power. Een van de belangrijke aspecten van deze methodiek is dat leerlingen al vroeg inzicht krijgen in hoe ze leren en dat leren iets is dat je kunt ontwikkelen. En om leerlingen daarin te ondersteunen kunnen ze gebruik maken van een digitale tool. Een vragenlijst die is afgestemd om de doelgroep in een soort van spelvorm die leerlingen kunnen invullen om zo zicht te krijgen op welke leereigenschappen bij hunzelf sterk of minder sterk zijn ontwikkeld. Parantion heeft deze Learning Power Survey samen met de IJsselgroep ontwikkeld.” read_more=”more” readmore_text=”Ga naar de website van IJsselgroep” image=”22639″ link=”url:http%3A%2F%2Fwww.ijsselgroep-ed.nl%2F||target:%20_blank|” readmore_show=”show” title_font_options=”tag:div” subtitle_font_options=”tag:div” font_options=”tag:div”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dfd_spacer screen_wide_spacer_size=”30″ screen_normal_resolution=”1024″ screen_tablet_resolution=”800″ screen_mobile_resolution=”480″][dfd_heading subtitle=”Neem contact met ons op via onderstaand formulier” delimiter_settings=”delimiter_style:solid|delimiter_width:80|delimiter_height:1″ title_font_options=”tag:h2″ subtitle_font_options=”tag:div”]Ook partner worden van Parantion?[/dfd_heading][vc_column_text]

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]