Wie we zijn

Achter Easion zit een groep enthousiaste ontwikkelaars, denkers en onderwijswetenschappers die het hun missie hebben gemaakt om innovatie in instellingen en bedrijven te stimuleren.

Met wie we samenwerken

Wij zijn Parantion!

Parantion bestaat al meer dan 20 jaar. De passie voor personeelsontwikkeling, innovatie en technologie is nog steeds diep verankerd in het DNA van het bedrijf. Met inmiddels meer dan 35 collega’s is Parantion marktleider op het gebied van e-portfolio-systemen voor medisch onderwijs in Nederland.

Het werken met onderwijsinstellingen en bedrijven maakt ons wie we zijn. Want onze belangrijkste partners zijn onze klanten. Samen met ziekenhuizen, de onderwijssector, scholen, universiteiten, zorgverzekeraars, overheden en bedrijven ontwikkelen we onze producten voortdurend. Wij zijn ervan overtuigd dat de complexiteit van de processen in deze organisaties alleen kan worden begrepen door de inhoud van de problemen en de manier waarop de organisatie werkt te begrijpen. Wat voor ons telt zijn de mensen in de organisatie, duurzaam handelen en groei en databeveiliging.

Image module

Daarnaast is het belangrijk om te focussen op dat wat belangrijk is. Doen waar je goed in bent. Als persoon, maar ook als organisatie. Parantion doet dat ook. Het gevolg is dat we dan ook niet alles doen. Soms doen we iets niet en zijn daar ook eerlijk in. We bouwen geen websites en maken geen CRM software. De software die we maken richt zich op wat mensen denken en hoe mensen zich ontwikkelen.

Het Team