Efficiënt onderzoeken met respect voor privacy

Een greep uit de overheden die al met Easion werken

Gemeenten, overheden en zorginstellingen

Veel non-profit organisaties houden met regelmaat een enquête over bijvoorbeeld de tevredenheid van de dienstverlening, werkwijze, procedures binnen de gemeente, ziekenhuis of stichting. Maar ook over het ondernemersklimaat, beleving, leefbaarheid en veiligheid.

Een tevredenheidsonderzoek onder bijvoorbeeld medewerkers binnen je instelling is met Easion Survey zo gedaan. Andere toepassingen binnen non-profit zijn onder andere:

  • Het vergroten van de betrokkenheid van de burger door het inrichten van een burgerpanel. Je vraagt de burgers een aantal keer per jaar om hun mening rondom belangrijke gemeente zaken.
  • Ook het registreren en rapporteren over de zaken die je aantreft bij een schouw voorafgaand en na een evenement kan met Easion gedaan worden.
  • Daarnaast is het meten van het ondernemersklimaat binnen de provincie om inzicht te krijgen hoe dit te kunnen vergroten een toepassing van Easion.
  • Het meten van tevredenheid van de dienstverlening bij cliënten en het doen van evaluaties van bepaalde projecten binnen jouw ziekenhuis kan ook met behulp van Easion worden uitgevoerd.

Wil je de folder liever digitaal lezen? Dat kan natuurlijk ook. Klik op de folder om deze te openen.

Geïnteresseerd geraakt in Easion?
Of wil je een eigen AVG Awarenessquiz organiseren?