Parantion samen met Fontys naar de Eunis over Quantified Student apps

Parantion samen met Fontys naar de Eunis over Quantified Student apps

Tijdens het Eunis Congress op woensdag 7 juni presenteren Rens van der Vorst (Fontys Universiteit) en Roel Smabers (Parantion) de eerste resultaten van de Quantified Students apps* en een aantal andere interessante wetenswaardigheden over permanent assessment learning of programmatisch toetsing. Deze eerste app resultaten, de voortgang van diverse projecten en de ambities presenteren zij op deze dag van 14.00 uur tot 14.30 uur.

Het Eunis Congress vindt dit jaar plaats van 7 t/m 9 juni aan de Universiteit in Munster. EUNIS staat voor European University Information Systems Organization en brengt degenen samen die verantwoordelijk zijn voor het management, de ontwikkeling en het beleid voor informatietechnologie in het hoger onderwijs in Europa. Het doel van EUNIS is bijdragen aan de ontwikkeling van hoogwaardige informatiesystemen. Kijk hier voor het volledige congresprogramma:http://www.eunis.org/eunis2017/programme/

*Parantion werkt samen met Fontys University for applied sciences aan het “Quantified Student” project. Het project dat probeert antwoord te geven op de vraag: Wat is de invloed van gedrag (en alles wat daarbij komt kijken) op leerprestaties en opbrengst?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #2699d6;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 150px;}
Belangrijke mededeling voor EasionX gebruikers

EasionX betreft nog een beta-versie. Deze versie wordt nog volop doorontwikkeld. Hier en daar kunnen er echter nog een paar bugs zitten. Veel van de bugs die afgelopen tijd gemeld zijn, zijn opgelost. De nieuwe versie is 1.0.0-beta.35. Zie je die nog niet bij het login scherm rechtsonder? Probeer dan de toetsencombinatie Ctrl + F5 om de nieuwe versie in te laden.

Mocht je in Easion onverhoopt toch niet verder komen, probeer dan ook hier met de toetsencombinatie Ctrl + F5 het probleem te verhelpen. Verhelpt dit het probleem niet, ga dan naar Help in Easion waar je allerlei hulpmiddelen kunt vinden om je probleem op te lossen.

Offerte aanvraag