Release Note versie 3.80

Release Note versie 3.80

Datum release: 16-07-2018 

3.80.E01 Sortering van keuzeveld-opties 

  • Het is mogelijk om de volgorde van antwoordopties te wijzigen. Als er maar een paar opties zijn kan dit in het wijzigen scherm van het keuzeveld d.m.v. de pijltjes achter de keuzeopties. Als er echter veel antwoordopties zijn waarbij er een toegevoegd moet worden kan deze methode omslachtig zijn. Bij de opties van alle keuzevelden staat nu ook de optie sorteren. Daar kan een keuzeoptie d.m.v. ‘drag and drop’  verplaatst worden. 

3.80.E02 Afzendadres email 

  • Mails vanuit Scorion worden vanaf nu weer verzonden vanuit het ingestelde e-mailadres. In de strijd tegen spam was dit een Parantion e-mailadres. Deze maatregel is inmiddels achterhaald. 

3.80.E103 Read only vragen in condities 

  • Het ‘read only’ weergeven van vragen in een conditie wordt niet ondersteund. Het was echter wel mogelijk om vragen met het kenmerk ‘read only’ in een conditie te plaatsen. Vanaf deze versie is het niet mogelijk vragen met het kenmerk ‘read only’ in een conditie te slepen of vragen die al in een conditie staan deze waarde te geven. 
  • Een alternatief voor het gebruik van de ‘read only’ optie is de weergave op basis van accoladeteksten: {label:<metanaam>} en {value:<metanaam>}. Hiermee wordt de vraagtekst en het ingevulde antwoord weergegeven.  

 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #2699d6;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 150px;}
Belangrijke mededeling voor EasionX gebruikers

EasionX betreft nog een beta-versie. Deze versie wordt nog volop doorontwikkeld. Hier en daar kunnen er echter nog een paar bugs zitten. Veel van de bugs die afgelopen tijd gemeld zijn, zijn opgelost. De nieuwe versie is 1.0.0-beta.35. Zie je die nog niet bij het login scherm rechtsonder? Probeer dan de toetsencombinatie Ctrl + F5 om de nieuwe versie in te laden.

Mocht je in Easion onverhoopt toch niet verder komen, probeer dan ook hier met de toetsencombinatie Ctrl + F5 het probleem te verhelpen. Verhelpt dit het probleem niet, ga dan naar Help in Easion waar je allerlei hulpmiddelen kunt vinden om je probleem op te lossen.

Offerte aanvraag