Release Note versie 3.81

Release Note versie 3.81

Datum release: 31-07-2018 

3.81.E01 Accoladetekst omschrijving bij een items 

De omschrijving (description) bij een item kan getoond woorden d.m.v. een symbool (“een i-tje”) naast de vraag. Dit is in te stellen bij de eigenschappen van een vraag. In deze sprint is ontwikkeld dat de omschrijving ook als accoladetekst getoond kan worden: {description<metanaam>}. 

Het was al mogelijk om het label van een vraag {label:<metanaam>} en de ingevulde waarde {value:<metanaam>} van een vraag te tonen. 

3.81.E03 Testvoorbeeld bij rapporten 

Het testvoorbeeld bij rapporten werkte niet als een tabel itereerde over systeemvariabelen. Deze weergave is aangepast. De tabel wordt nu eenmaal getoond zonder dummy data.  

3.81.E04 Conditie in een rapport op basis van ingevuld/niet ingevuld 

In een vragenlijst kon al een conditie gebruikt worden op basis van wel of niet ingevuld. In een rapport kon alleen nog op een minimale/maximale waarde of keuzeoptie conditioneel getoond worden. Dit is nu uitgebreid met de optie gevuld/niet gevuld. 

3.81.E06 Doorinloggen naar functionele accounts 

Het is vanaf deze versie mogelijk om een user met gebruikersbeheer te laten door-inloggen naar een moderator account. Zo kan een user met een inlognaam toegang krijgen tot meerdere moderators en kunnen de accounts makkelijker beheerd worden. 

3.81.E08 Kruisvariabele in een word rapportage 

Een tabel of grafiek met een kruisvariabele kon niet altijd in een Word-rapportage weergegeven worden. Dit is nu hersteld zowel voor een tabel op basis van frequenties als gemiddelde. 

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #2699d6;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 150px;}
Belangrijke mededeling voor EasionX gebruikers

EasionX betreft nog een beta-versie. Deze versie wordt nog volop doorontwikkeld. Hier en daar kunnen er echter nog een paar bugs zitten. Veel van de bugs die afgelopen tijd gemeld zijn, zijn opgelost. De nieuwe versie is 1.0.0-beta.35. Zie je die nog niet bij het login scherm rechtsonder? Probeer dan de toetsencombinatie Ctrl + F5 om de nieuwe versie in te laden.

Mocht je in Easion onverhoopt toch niet verder komen, probeer dan ook hier met de toetsencombinatie Ctrl + F5 het probleem te verhelpen. Verhelpt dit het probleem niet, ga dan naar Help in Easion waar je allerlei hulpmiddelen kunt vinden om je probleem op te lossen.

Offerte aanvraag