Releasenotes 3.75; Release 8 februari

Releasenotes 3.75; Release 8 februari

Release Note versie 3.75

Datum release: 08-02-2018

3.75.S01 Unieke naam bij het aanmaken van een groep

  • Net als bv items en keuzevelden hebben groepen naast een label ook een unieke naam. Vanaf nu wordt deze unieke naam door het systeem gegenereerd. Eventueel is deze naam zelf aan te passen.

3.75.S02 Wachtwoord instellen en wachtwoord resetten

  • Na instellen of het wijzigen van het wachtwoord via de link ‘wachtwoord vergeten’, komt een user niet meer direct in de applicatie, maar moet de user via het standaard inlogscherm inloggen. Hier kan met de username en het nieuwe wachtwoord ingelogd worden. Deze aanpassing is nodig voor de voorbereidingen voor 2-stap-verificatie bij het inloggen. Deze functionaliteit komt later dit jaar beschikbaar en zal per organisatie optioneel in te stellen zijn.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #2699d6;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 150px;}
Belangrijke mededeling voor EasionX gebruikers

EasionX betreft nog een beta-versie. Deze versie wordt nog volop doorontwikkeld. Hier en daar kunnen er echter nog een paar bugs zitten. Veel van de bugs die afgelopen tijd gemeld zijn, zijn opgelost. De nieuwe versie is 1.0.0-beta.35. Zie je die nog niet bij het login scherm rechtsonder? Probeer dan de toetsencombinatie Ctrl + F5 om de nieuwe versie in te laden.

Mocht je in Easion onverhoopt toch niet verder komen, probeer dan ook hier met de toetsencombinatie Ctrl + F5 het probleem te verhelpen. Verhelpt dit het probleem niet, ga dan naar Help in Easion waar je allerlei hulpmiddelen kunt vinden om je probleem op te lossen.

Offerte aanvraag