Op deze pagina staan een aantal van de meest gestelde vragen over EasionX. Staat je vraag er niet tussen? Scroll dan naar beneden en klik op de ‘Support’-button en stuur je vraag naar ons toe.

We hebben naast een FAQ ook een Quick Start Guide en een Tutorial beschikbaar. In deze video’s wordt Easion stap voor stap uitgelegd en worden veel meest gestelde vragen al benoemd.

Veelgestelde vragen

Probeer de toetsencombinatie Ctrl + F5. Nu wordt de cache geleegd geleegd en Easion start opnieuw.

Op dit moment zit dit nog niet standaard in een vraag maar je kunt wel met een ‘conditie’ werken.

Wanneer je onder je vraag met ‘Anders namelijk’ een nieuwe open vraag aanmaakt dan kun je die vraag door middel van de ‘splitsende pijltjes’ rechtsbovenin een conditie geven dat deze vraag moet op komen wanneer het antwoord ‘anders namelijk’ wordt gegeven.

Klik er op en geef aan welke vraag en welk antwoord je wilt en dan heb je, via een omweggetje, je ‘anders namelijk…’.

Wanneer je een vraag hebt aangemaakt, klik je direct naast het vraagvak om de vraag te sluiten. Wanneer je te ver rechts klikt zal het niet herkend worden.

Easion is vastgelopen. Je kunt de toetsencombinatie Ctrl +F5 gebruiken om Easion opnieuw te starten.

Waarschijnlijk heb je een bestand geupload met een bestandsindeling die niet ondersteund wordt. De meest gangbare bestandsindelingen worden allemaal ondersteund, van plaatjes (o.a. .jpg en .png) tot video’s (o.a. .mp4 en .mov) en documenten (o.a .docx, .pdf, .xlsx en .pptx).

Easion slaat automatisch je voortgang in je vragenlijst op, maar omdat het een beta-versie is, kan het altijd gebeuren dat je data niet opgeslagen wordt. Sla dus altijd je voortgang op door rechtsboven op ‘Opslaan’ te klikken, om zo niks te verliezen.

Bij een vergrendeling blijft je data opgeslagen en kun je verder met waar je gebleven was.

Je kunt al je bestanden uploaden, maar maak het niet te gek. Gewone documenten en plaatjes kunnen gemakkelijk geüpload worden maar we raden aan om geen bestanden groter dan 50 mb te uploaden.