Uitreiking AVG Awareness Quiz prijsvraag

Uitreiking AVG Awareness Quiz prijsvraag

Toegegeven, ook bij Parantion was het de afgelopen maand ‘komkommertijd’. Weinig nieuws te melden, maar achter de schermen wel heel druk met onze nieuwe versie van Easion, die 1 september live gaat.

Toch hadden we nog een uitreiking te doen, want degenen die op het VSO congres op 21 juni onze Awareness Quiz hadden gedaan (en nul fout hadden), maakten kans op de enige echte Parantion Anti-theft rugzak! De winnaar van deze tas werd al eerder bekend gemaakt maar nu was ook de uitreiking daar.

Jenneke en Patrick zijn naar de Gemeente Arnhem gegaan om de tas officieel uit te reiken. Hoe dat ging kun je zien in onderstaande video.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #2699d6;background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 150px;}
Belangrijke mededeling voor EasionX gebruikers

EasionX betreft nog een beta-versie. Deze versie wordt nog volop doorontwikkeld. Hier en daar kunnen er echter nog een paar bugs zitten. Veel van de bugs die afgelopen tijd gemeld zijn, zijn opgelost. De nieuwe versie is 1.0.0-beta.35. Zie je die nog niet bij het login scherm rechtsonder? Probeer dan de toetsencombinatie Ctrl + F5 om de nieuwe versie in te laden.

Mocht je in Easion onverhoopt toch niet verder komen, probeer dan ook hier met de toetsencombinatie Ctrl + F5 het probleem te verhelpen. Verhelpt dit het probleem niet, ga dan naar Help in Easion waar je allerlei hulpmiddelen kunt vinden om je probleem op te lossen.

Offerte aanvraag