Easion: de gemakkelijkste en veiligste enquête tool

Easion is dé online enquêtetool. In een handomdraai maak je een professionele vragenlijst. Je verstuurt deze naar jouw respondenten en volgt precies de voortgang. Genereer met één druk op de knop een heldere rapportage. Met de data op Nederlandse bodem en de ISO:27001 en NEN:7510 certificering is jouw data 100% veilig! Software installeren is niet nodig; Easion is cloud-based.

Easion is te gebruiken in vele branches zoals: onderwijs, advocatuur, gemeente, zorg en de zakelijke dienstverlening. Het wordt onder andere gebruikt voor het uitzetten van klant- en medewerkerstevredenheid onderzoeken, verkiezingen, panels, stage-, studenten-, en docentenevaluaties, wetenschappelijk onderzoek, korte enquêtes en kwaliteitsmetingen.

Image
Maak een demo-account aan!
30 dagen gratis!
Image module

Hoe werkt het?

Wanneer je een internet verbinding hebt, dan kan je inloggen in Easion en beginnen met het maken van je vragenlijst. Het werken in Easion is zo gemakkelijk dat je geen handleiding of training nodig hebt. Je maakt in enkele minuten een perfecte online vragenlijst, verstuurt deze en maakt dezelfde dag nog de opzet van je rapport.

Het gemakkelijk, veilig en intuïtief maken van een onderzoek, het uitnodigen van je respondenten of het uitzetten van een open link. En als laatst het rapporteren over de verzamelde data. Meer Easion kan het niet zijn.

Private Cloud

Easion Survey is geen pakket wat je op een server moet installeren en meerdere keren per jaar moet updaten. Het staat in een private cloud, wat betekent dat de data in een apart deel in het datacenter wordt weggeschreven.

Omdat deze cloud een online toepassing is, kun je altijd en overal inloggen, als je internet hebt natuurlijk. Ook heb je altijd toegang tot de laatste versie van Easion. Iedere maand wordt deze namelijk geüpdatet.

Alle devices

Jij als onderzoeker kunt met EasionX op ieder device inloggen, een vragenlijst maken en versturen, de data inzien en een rapport maken. Of het een desktop, laptop of tablet is maakt niet uit. Hierdoor wordt het doen van onderzoek nog gemakkelijker.

Je kunt bijvoorbeeld in de trein, tijdens een meeting of les een korte vragenlijst uitzetten. De respondenten vullen de vragenlijst in op hun smartphone, tablet of laptop. Omdat de data altijd beschikbaar is, kun je direct de uitslag presenteren.

Waarom Easion?

Alle voordelen voor u op een rijtje:

  • Je data is veilig. De data staat op Nederlandse bodem in twee beveiligde datacenters en is 100% van jou.
  • Easion Survey is een van de weinige tools in Nederland die geschikt voor het verwerken van privacy gevoelige gegevens voor overheden, gezondheidszorg en ziekenhuizen, onderwijs of private toepassingen.
  • Gegevens blijven ‘onbeperkt’ bewaard.
  • Volledige ondersteuning door middel van telefonische helpdesk*
  • Import en export van gegevens
  • Onbeperkt aantal vragenlijsten en rapportages
  • Compleet pakket voor meerdere onderzoeken per jaar
  • Eenvoudig maken van een vragenlijst voor je medewerkers en klanten
  • Minder kostbaar dan op papier
  • Tablet en mobile proof door middel van gebruik van de laatste technieken.

Jouw data is van jou en wordt niet gebruikt voor reclame, werving of andere toepassingen

*Uitgezonderd gratis licenties

Overtuigd? Probeer nu 30 dagen gratis!
Maak een demo-account aan!
30 dagen gratis!