Release notes Easion3

Iedere drie weken is er een update van Scorion, Easion en Groeidocument. Hier onder zie je wanneer de releasenotes gepubliceerd worden. Livegang volgt in de weken erna, de datum wordt er steeds bijgezet.

SprintPublicatie releasenotes
Wordt vervolgdWordt vervolgd

Release Note versie 3.129

Releasedatum: 06-10-2022

3.129.01 Cache opbouwen als een formulier afgesloten is

Dashboards kunnen met gecachte data weergegeven worden. Met deze nieuwe job wordt het cachebestand automatisch bijgewerkt als één van de formulieren op het dashboard afgesloten wordt. Een dashboard wordt dan alleen ververst als de onderliggende data verandert is. Het verversen gebeurt periodiek.

3.129.02 Mail namens eigen domeinen versturen met DKIM en DMARC beveiliging

E-mail die vanuit onze tools verstuurd worden vanuit onze productdomeinen, worden nu standaard ondertekend met SPF, DKIM en DMARC. Hierdoor is de aflevering gegarandeerd.

Het gaat om de volgende domeinen:

scorion.nl

easion.nl                           

groeidocument.nl

parantion.nl                     

parantion.com                

parantionmail.nl             

Release Note versie 3.117

Releasedatum: 19-08-2021

Diverse bug fixes 

In deze sprint zijn diverse bugs opgelost.  

Release Note versie 3.116

Releasedatum: 14-07-2021

3.116.01 Styling inlogpagina 

Met een stuk CSS is de inlogpagina van Scorion aan te passen aan de eigen huisstijl. Zo worden dan ook de pagina’s voor wachtwoordvergeten en foutmeldingen opgemaakt. 

3.116.02  Commentaar behouden in XML 

Voor vragenlijsten of dashboards is het soms handig de XML van commentaar te voorzien. Dit kan met de standaard <!–Dit is commentaar –> . Dit werkt zolang het template niet via de designer opgeslagen wordt. Moet het template toch ook via de designer bewerkt worden dan kan nu de <Comment>Hier staat een commentaar!</Comment> gebruikt worden. Deze is comment-node wordt wel op de tree in de designer getoond, maar niet op het canvas en zal ook na opslaan nog in de XML staan. 

Release Note versie 3.115

Releasedatum: 24-06-2021

Diverse bug fixes 

In deze sprint zijn diverse bugs opgelost.