Release notes EasionX

Wat is er allemaal veranderd in Easion?

Iedere drie weken is er een update van Scorion, Easion en Groeidocument. Hieronder zie je wanneer de release notes gepubliceerd worden. Livegang volgt in de weken erna, die datum wordt bij de release notes gezet.Klik hier om het publicatie schema van de releases te zien

Release notes: versie 1.24

Releasedatum: Uiterlijk beschikbaar 25 juni 2021

COM-1101 Wijziging itembank bij invoegen bestaand item via designer. 

Het invoegen van bestaande vragen vanuit de designer ziet er nu anders uit. De itembank die je dan ziet is qua opbouw vanaf nu gelijk aan de reguliere itembank. 

Release notes: versie 1.23

Releasedatum: Uiterlijk beschikbaar 4 juni 2021

EAS1787 Berekening kunnen aanmaken en wijzigen met syntax-code  

Het is nu mogelijk om een berekening aan te maken en te wijzigen met een syntax-code. Berekeningen kunnen nu worden voorbereid en makkelijk gekopieerd en geplakt worden. Deze functionaliteit is in ontwikkeling en wordt verder ontwikkeld in de komende sprint. 

EAS-1877 Aantal resterende pogingen wordt vermeld bij een onjuist wachtwoord 

Bij een vragenlijst kan ingesteld worden dat deze alleen te openen is met behulp van een wachtwoord. Wanneer er door een respondent een foutief wachtwoord wordt ingevuld, dan verschijnt er een melding waarin wordt aangegeven hoeveel pogingen er nog over zijn. 

EAS-1891 Aantal pogingen voor invoeren juiste wachtwoord opgehoogd naar vijf 

Bij een vragenlijst kan ingesteld worden dat deze alleen te openen is met behulp van een wachtwoord. Met deze wijziging hebben respondenten nu vijf in plaats van drie pogingen om deze correct in te voeren. 

EAS-1892 Wachtwoord niet meer te wijzigen na afronden vragenlijst 

Het is mogelijk om bij een vragenlijst in te stellen dat deze alleen te openen is met behulp van een wachtwoord. Wanneer een respondent de vragenlijst volledig heeft ingevuld, dan kan de vragenlijst bekeken worden in read-only modus. In deze modus is het niet meer mogelijk om het wachtwoord opnieuw in te stellen.