Survey made easy!

Maak in een handomdraai een professionele en veilige vragenlijst

Gratis demo proberen30 dagen gratis
Aan de slag

Inloggen in je Easion-account?

Inloggen

Easion Survey

dé tool voor veilig online onderzoek

Easion is dé online enquêtetool. In een handomdraai maak je een professionele vragenlijst. Je verstuurt deze naar jouw respondenten en volgt precies de voortgang. Genereer met één druk op de knop een heldere rapportage. Met de data op Nederlandse bodem en de ISO:27001 en NEN:7510 certificering is jouw data 100% veilig! Software installeren is niet nodig; Easion is cloud-based.

Easion is te gebruiken in vele branches zoals: onderwijs, advocatuur, gemeente, zorg en de zakelijke dienstverlening. Het wordt onder andere gebruikt voor het uitzetten van klant- en medewerkerstevredenheid onderzoeken, verkiezingen, panels, stage-, studenten-, en docentenevaluaties, wetenschappelijk onderzoek, korte enquêtes en kwaliteitsmetingen.

Wanneer je een internet verbinding hebt, dan kan je inloggen in Easion en beginnen met het maken van je vragenlijst. Het werken in Easion is zo gemakkelijk dat je geen handleiding of training nodig hebt. Je maakt in enkele minuten een perfecte online vragenlijst, verstuurt deze en maakt dezelfde dag nog de opzet van je rapport. Het gemakkelijk, veilig en intuïtief maken van een onderzoek, het uitnodigen van je respondenten of het uitzetten van een open link. En als laatst het rapporteren over de verzamelde data. Meer Easion kan het niet zijn.

Easion Survey is geen pakket wat je op een server moet installeren en meerdere keren per jaar moet updaten. Het staat in een private cloud, wat betekent dat de data in een apart deel in het datacenter wordt weggeschreven. Omdat deze cloud een online toepassing is, kun je altijd en overal inloggen, als je internet hebt natuurlijk. Ook heb je altijd toegang tot de laatste versie van Easion. Iedere maand wordt deze namelijk geüpdatet.

Jij als onderzoeker kunt met Easion op ieder device inloggen, een vragenlijst maken en versturen, de data inzien en een rapport maken. Of het een desktop, laptop of tablet is maakt niet uit. Hierdoor wordt het doen van onderzoek nog gemakkelijker. Je kunt bijvoorbeeld in de trein, tijdens een meeting of les een korte vragenlijst uitzetten. De respondenten vullen de vragenlijst in op hun smartphone, tablet of laptop. Omdat de data altijd beschikbaar is, kun je direct de uitslag presenteren.

Lees meer

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van Easion?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Licenties

  Kies een licentie die aansluit op de behoeften van je organisatie. Easion is er voor iedereen, veilig en betrouwbaar
  Demo
  Gratis
  30 dagen gratis
   
  1 gebruiker
  20 invitaties
  Alle functionaliteiten
  30 dagen geldig
   
   
  Professional Essential
  €39 per maand
  U betaalt €468,- per jaar
  Jaarlijks gefactureerd
  1 gebruiker
  500 invitaties
  Alle functionaliteiten
  1 jaar geldig
  Support via Tutorials, E-mail en telefonisch support
   
  Professional Me
  €79 per maand
  U betaalt €948,- per jaar
  Jaarlijks gefactureerd
  1 gebruiker
  5500 invitaties
  Alle functionaliteiten
  1 jaar geldig
  Support via Tutorials, E-mail en telefonisch support
   
  Professional Team
  €69 per gebruiker / maand
  U betaalt €2484,- per jaar
  Jaarlijks gefactureerd
  Vanaf 3 gebruikers
  5500 invitaties per gebruiker
  Alle functionaliteiten
  1 jaar geldig
  Support via Tutorials, E-mail en telefonisch support
  Gebruikersbeheer training
  Enterprise
  Op aanvraag
  Prijs op aanvraag
   
  Maatwerk
  Extra functionaliteiten
  Eigen database
  Eigen URL
  Etc.
   

  Extra’s

  Is je onderzoek uitgebreider dan je licentie toelaat? Hier vind je een aantal extra's om jouw survey te laten slagen

  Extra respondenten

   20.00 770.00 Excl. BTW
  Extra respondenten

  Toepassingen

  Easion Survey wordt, naast eenvoudige enquêtes en vragenlijsten voor afstudeeronderzoeken, gebruikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Dit varieert van een klanttevredenheidsonderzoek, een OR-verkiezing, een medicijnstudie of een medewerker tevredenheidsonderzoek tot volledig automatische les evaluaties van een complete ROC.

  Klanttevredenheidsonderzoek

  Weet jij hoe tevreden jouw klanten zijn?

  Klanten zijn de ambassadeurs van jouw organisatie. Daarom is het belangrijk om te weten hoe zij denken over jouw producten en diensten. Dit kom je te weten door het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek. Hierdoor weet je welke processen door de klant als goed ervaren worden en welke beter kunnen.

  Maak en verstuur je eigen vragenlijst in je eigen huisstijl en verstuur deze naar je klanten. Zij vullen de vragenlijst in op een desktop, laptop, tablet of mobiel. Op ieder moment is er inzicht in de voortgang van het onderzoek. De data exporteer je gemakkelijk naar Excel of SPSS. Of je kiest voor een rapportage in Easion zelf. Je kunt kiezen uit 9 verschillende typen grafieken waarvan je direct een PDF maakt.

  Geen tijd om een goede vragenlijst te maken en te versturen? Dan is er ook de mogelijkheid om (eventueel gedeeltelijk) gebruik te maken van de onderzoeksservice van Easion.

  Verkiezingen

  MR of OR verkiezing organiseren?

  Organiseer je een Medezeggenschapsraad, Ondernemersraadverkiezing of ander soort verkiezing? Met Easion wordt het een stuk gemakkelijker.

  Je maakt eenvoudig een stemformulier met daarin de foto’s en motivatieteksten van de kandidaat. Je verstuurt deze naar je respondenten. De respondenten stemmen op hun favoriet en je hebt direct zicht op de uitslag.

  Met één druk op de knop genereer je de rapportage waarin de uitslag duidelijk staat gepresenteerd.

  Medewerkersonderzoek

  Wat vinden collega's van je organisatie?

  Het is belangrijk om te weten hoe medewerkers over je organisatie denken. Zo houd je het moraal hoog en blijven medewerkers tevreden over de gang van zaken binnen je bedrijf, wat leidt tot hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim.

  Met Easion kun je gemakkelijk een onderzoek onder je medewerkers uitzetten waarin je vraagt hoe zij het bedrijf en de processen binnen het bedrijf beoordelen. Dit kunnen de medewerkers natuurlijk geheel anoniem doen. De resultaten geven inzicht in de knelpunten van bedrijfsprocessen. Optimalisatie van bedrijfsprocessen zorgen voor een hogere medewerkerstevredenheid.

  Medewerkersonderzoek kan gevoelig liggen. Maak daarom gebruik van de onderzoekservice vanuit Easion. Hiermee besteed je het gehele onderzoeksproces uit en blijft de anonimiteit gewaarborgd.

  Panel

  Meerdere onderzoeken door de tijd heen

  Met Easion stuur je panelleden meerdere onderzoeken binnen een bepaalde periode. Je peilt de mening van je paneldeelnemer en ziet hoe je panelleden scoren op actuele onderwerpen.

  Met panelbeheer selecteer je snel en eenvoudig je doelgroep (op basis van persoonskenmerken). Door de tijd heen krijg je zo een uitstekend beeld van hoe mensen denken over je product, dienst of over actuele onderwerpen.

  Je stelt eenvoudig in dat een deelnemer bijvoorbeeld slechts vijf keer per jaar deelneemt aan je onderzoek.

  Enquêtes

  Vragenlijsten & Onderzoeken

  Vragenlijsten, onderzoeken, enquêtes maak en verstuur je met Easion naar je respondenten. De vragenlijst kun je daarnaast opmaken in je eigen huisstijl.

  Ook is het mogelijk om een zogenaamde ‘logica’ in te stellen waarmee je bepaalde vragen overslaat bij een bepaald antwoord. Door eenvoudig e-mailadressen van respondenten te plakken of  handmatig in te typen bereid je de lijst voor. Je typt een tekst voor de uitnodiging of herinnering en met één druk op de knop verstuur je de vragenlijst naar de geselecteerde respondenten.

  De voortgang houd je op ieder gewenst moment in de gaten in Easion. Vervolgens maak je een rapportage-sjabloon. Door onze snelle database kan het rapport ieder moment, wanneer je deze bekijkt, ververst worden met de laatste resultaten.

  Benchmark

  Vergelijk verschillende onderzoeken

  Het is in Easion eenvoudig mogelijk om verschillende onderzoeken met elkaar te vergelijken, een zogenaamde benchmark. U vergelijkt zo eenvoudig de resultaten van uw onderzoek van een jaar geleden met het onderzoek dat u dit jaar heeft gedaan. Zelfs als de vragen niet helemaal gelijk zijn is het mogelijk om de resultaten onderling te vergelijken.

  Naast vergelijkingen in tijd draait het daarnaast om de factoren kwaliteit, kosten of tussen organisaties van ongeveer dezelfde grootte en met ongeveer dezelfde afzetmarkt. Daarnaast wordt er gekeken hoe bepaalde zaken beter, sneller en goedkoper kunnen worden gerealiseerd.

  Ik wil Easion inzetten in mijn organisatie!

  Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

   Werk je straks, net als onderstaande instellingen, ook met Easion?

   Probeer het uit!

   Privacy & Dataveiligheid

   Layer
   Layer

   Easion is ISO:27001 en NEN:7510 gecertificeerd. Dit houdt in dat wij op de juiste manier, verantwoord en veilig met je data omgaan. De genomen maatregelen in het kader van de ISO- en NEN-certificering hebben betrekking op de volgende deelgebieden: Organiseren van informatiebeveiliging, veilig personeel, beheer van bedrijfsmiddelen, toegangsbeveiliging, cryptografie, fysieke beveiliging, beveiliging van de omgeving, beveiliging bedrijfsvoering, communicatiebeveiliging, onderhoud en ontwikkeling van informatiesystemen, leveranciersrelaties, beheer van beveiligingsincidenten, bedrijfscontinuïteit en naleving. Easion werkt uiteraard met verwerkersovereenkomsten en heeft de plicht als bewerker om veilig te werk te gaan met jouw informatie.

   Meer informatie over dataveiligheid en privacy, klik hier.

   Ons team

   Professioneel en persoonlijk

   Easion wordt ontwikkeld door Parantion Groep B.V. Parantion is naast Easion ook de bedenker en ontwikkelaar van Scorion (het talentontwikkelingsplatform voor flexibel, individueel, programmatisch en toetsend leren op de werkplek) en het Groeidocument (ondersteuningsplatform voor kinderen in het passend onderwijs).  De website van Parantion bevat alle corporate informatie. Hier kun je terecht als investeerder, sollicitant of als je geïnteresseerd bent in de organisatie.

   Image module
   scorion.nl
   Image module
   groeidocument.nl
   Image module
   parantion.com

   Kom in contact met ons

   Wie weet wat het je kan brengen?

   Postbus:
   Postbus 2109
   7420AC Deventer

   Adres:
   Keulenstraat 12
   7418ET Deventer – Kaart

   Telefoon:
   +31 (0)570 – 23 45 67

   Support en/of Release Notes:
   Klik hier

   Of stuur een mail!

   Dat vinden we altijd leuk!