Image module

Als de gegevens goed beveiligd moeten zijn: eigenlijk altijd

Je bent en blijft altijd verantwoordelijk voor de gegevens die je verzamelt. Dat is zo sinds de nieuwe AVG is ingevoerd. Hoe vaak hoor je niet dat gegevens gehackt zijn of ‘op straat’ zijn komen te liggen. Degene die de gegevens verzamelt is dan verantwoordelijk. Vandaar dat we het belangrijk vinden dat je je daar bij Easion geen zorgen over hoeft te maken. Dus: als een onderzoek veilig moet zijn, gebruik je Easion.

Wat is Easion?

In alle branches waar onderzoek én privacy van belang zijn, bewijst Easion zijn waarde: van onderwijs tot advocatuur, van overheid tot de zorg, en in de zakelijke dienstverlening. Onderzoekers, kwaliteits medewerkers, beleidsmedewerkers, marketeers en communicatiemedewerkers, docenten en studenten: Easion helpt ze allemaal om hun werk sneller, efficiënter en beter te doen.

Overal waar je een internetverbinding hebt, kun je inloggen op het Easion-platform. Easion werkt eenvoudig en intuïtief: handleidingen en trainingen zijn overbodig. In een paar minuten maak, verstuur en monitor je een professionele, soepel werkende online vragenlijst. En zodra de resultaten binnenkomen, zet je ze in een handomdraai in een overzichtelijk rapport.

Wat kun je met Easion?

Easion wordt gebruikt voor de meest uiteenlopende enquêtes en onderzoeken. Dat varieert van een klanttevredenheidsonderzoek, een OR-verkiezing, een medicijnstudie of een medewerker tevredenheidsonderzoek tot volledig automatische les evaluaties van een complete ROC.

Image module

Tevredenheid meten

Als je wilt weten wat klanten of medewerkers vinden: MTO & KTO

MTO of KTO (medewerkers- of klanttevredenheidsonderzoek) is zo geregeld. Als je de vragen hebt bedacht, is het meeste werk al gedaan. Vervolgens zet je ze in Easion en verstuur je de vragenlijsten al dan niet anoniem.

Na een paar dagen stuur je er nog een keer een herinnering achteraan en je kunt beginnen met je de analyse. Zo eenvoudig kan het zijn. Als je nog achtergrondgegevens wil gebruiken zodat de genodigden bekende gegevens niet meer zelf hoeven in te vullen, dan kan dat ook.

Maak een klant- of medewerkers onderzoek
En krijg inzicht!

Complexe vragenlijst

Als je een hele lange vragenlijst hebt met veel keuzes: de allesvrager

Vragen overslaan op basis van het gegeven antwoord kan een vragenlijst die heel lang lijkt toch sterk inkorten. Ook springen in een vragenlijst zorgt er voor dat je heel eenvoudig naar een ander deel van de vragenlijst kan ‘jumpen’.

Dit zorgt ervoor dat mensen geen onnodige vragen te zien krijgen en ze de enquête hoger zullen waarderen en minder snel zullen afhaken.

Heb je ook heel veel vragen?
Begin met je vragenlijst
Image module
Image module

Enquetes

Vragenlijsten & Onderzoeken

Vragenlijsten, onderzoeken, enquêtes maak en verstuur je met Easion naar je respondenten. De vragenlijst kun je daarnaast opmaken in je eigen huisstijl.

Ook is het mogelijk om een zogenaamde ‘logica’ in te stellen waarmee je bepaalde vragen overslaat bij een bepaald antwoord. Door eenvoudig e-mailadressen van respondenten te plakken of  handmatig in te typen bereid je de lijst voor. Je typt een tekst voor de uitnodiging of herinnering en met één druk op de knop verstuur je de vragenlijst naar de geselecteerde respondenten.

De voortgang houd je op ieder gewenst moment in de gaten in Easion. Vervolgens maak je een rapportage-sjabloon. Door onze snelle database kan het rapport ieder moment, wanneer je deze bekijkt, ververst worden met de laatste resultaten.

Stel een enquete op
Kom erachter wat je respondenten vinden!

Verkiezingen

Als je een verkiezing wilt houden: de verkozen kandidaat

Stel je wilt een verkiezing houden. Je hebt een aantal kandidaten die zich willen presenteren en een vereniging, stichting of wat dan ook. Dan wil je wel zeker weten dat de stemming correct en eerlijk is verlopen. Soms wil je zelfs de kiezers of een deel ervan de gelegenheid geven om per brief te stemmen.

We noemen dit een ‘mixec-mode’ verkiezing. Pensioenfondsen, politieke partijen, ledenraden maken op deze wijze al gebruik van Easion.

Maak een verkiezing
En krijg een democratisch resultaat!
Image module
Image module

Panel

Meerdere onderzoeken door de tijd heen

Met Easion stuur je panelleden meerdere onderzoeken binnen een bepaalde periode. Je peilt de mening van je paneldeelnemer en ziet hoe je panelleden scoren op actuele onderwerpen.

Met panelbeheer selecteer je snel en eenvoudig je doelgroep (op basis van persoonskenmerken). Door de tijd heen krijg je zo een uitstekend beeld van hoe mensen denken over je product, dienst of over actuele onderwerpen.

Je stelt eenvoudig in dat een deelnemer bijvoorbeeld slechts vijf keer per jaar deelneemt aan je onderzoek.

Zet een panel op
En onderzoek door de tijd heen!

Wetenschappelijk onderzoek

Als je heel precies wilt weten wat mensen vinden: de medische vragenlijst

Het is in Easion eenvoudig mogelijk om verschillende onderzoeken met elkaar te vergelijken. Je vergelijkt zo eenvoudig de resultaten van je onderzoek van een jaar geleden met het onderzoek dat je dit jaar hebt gedaan. Zelfs als de vragen niet helemaal gelijk zijn is het mogelijk om de resultaten onderling te vergelijken.

Zet een panel op
En onderzoek door de tijd heen!
Image module

Heb je een vraag?

We helpen je graag

Neem contact op